Vakkundig

Grafisch vormgever

Ik ben een grafisch vormgever en teamplayer. In een team zorg ik altijd voor het buiten de kaders denken en het creëren van de juiste manieren om de boodschap naar buiten te brengen. Ik ben in staat om goed te luisteren en snel te schakelen om projecten tot een goed uitvoerbaar plan te brengen.

Uiteraard beheers ik alle Adobe software pakketten goed en kan zo op mijn Apple iMac eenvoudig ideeën omzetten naar praktische documenten, of dat nu papier is (advertenties, flyers of complete brochures) of online (nieuwsbrieven, video’s en websites). Ik ben een vrolijke positieve man die snel mensen kan inschatten en enthousiast kan maken. Naast mijn werk doe ik dat ook bij de volleybal- en toneelclub waar ik aan verbonden ben.

Ik werk graag met een team samen in een kantoorruimte maar thuis heb ik ook een volledig uitgeruste werkplek tot mijn beschikking. Zo kan ik uiterst efficiënt mijn werktijd indelen.

Fotograaf

Fotografie is een uit de hand gelopen hobby van mij. Ik heb een scherp oog voor detail of juist vervreemding. Er gaat geen moment van de dag voorbij zonder dat ik denk, dat is een mooi plaatje… gedachteloos haal ik dan de iPhone uit de broekzak en leg het vast. Groot stedelijke architectuur, of juist een herfstblaadje in het bos. Een beachvolleybal toernooi of een bruiloftsfeest. Overal kan ik het perfecte plaatje schieten. Voor projecten neem ik mijn spiegelreflex camera mee.

Thuis kan ik met speels gemak de foto’s perfect nabewerken met Adobe Photoshop zodat alles voor de juiste doeleinde geschikt gemaakt wordt.

Videograaf/montage

Ik maak graag video opnames van leuke momenten. Die opnames monteer in dan met Adobe Premiere en bewerk zonodig titels en animaties in Adobe After Effects. Ook iMovie heeft geen geheimen meer voor mij. Geheel vrijwillig nam ik de eindmusical op en maakte er een mooi project van. Een heerlijk aandenken aan een mooi afscheid van groep 8.