Jaap

Mijn naam is Jaap van der Heijden, ik ben grafisch vormgever. Na de Grafische MTS in Utrecht deed ik Grafisch Vormgeving aan de HKU. Inmiddels heb ik zo’n 24 jaar ervaring als Grafisch Vormgever opgedaan bij verschillende reclamebureaus. Als zelfstandig grafisch vormgever ben ik sinds 2001 actief.

Ik ben een grafisch vormgever en teamplayer. In een team zorg ik altijd voor het buiten de kaders denken en het creƫren van de juiste manieren om de boodschap naar buiten te brengen. Ik ben in staat om goed te luisteren en snel te schakelen om projecten tot een goed uitvoerbaar plan te brengen.

Naast mijn professionele activiteiten organiseer ik graag met- en voor collega’s activiteiten. Bij mijn laatste werkgever organiseerde ik een tafeltennis competitie en regelde ik een dagje zeilen op de Loosdrechtseplassen, inclusief barbecue. Dus de term teamplayer neem ik soms wel heel letterlijk.

In 2001 starte ik mijn eigen bedrijf Grafisch Vormgever Jaap van der Heijden. Ik heb thuis een mooie werkplek met een 27″ Apple iMac. Afgelopen jaar 100% vanuit huis gewerkt maar ik mis het collegiaal contact enorm.