Samen met Margreeth, Bettina, Wim,en Peter schreef en speelde ik amateurcabaret. We maakten zelf ook de posters, kaartjes en T-shirts voor elk programma.

Het amateur cabaretgezelschap 'Rake Klappen' begon in 1989. In de 15 jaar die volgde hebben zij 9 avondvullende cabaretprogramma's uitgevoerd. Dat gebeurde steevast in zaal 10 van het Johannescentrum aan de Moezeldreef 400 in Utrecht. De eerste twee voorstellingen werden slechts éénmaal uitgevoerd. Daarna kwam er steeds meer publiek naar de shows kijken en werd de voorstelling meerdere malen opgevoerd. De laatste show, Zand erover, was vier avonden uitverkocht! Paul Hoytink was onze vaste toneelmeester. Bettina van Santen, Peter Linssen, Jaap van der Heijden, Margreeth van der Werff en Wim van der Heijden hebben echter met pijn in hun harten besloten voorlopig een punt achter deze successtory te plaatsen. Misschien dat er ooit nog een afscheidsfeest gaat komen...

Via de onderstaande linkjes zie je animaties van de logo's. Verder ben ik in de toekomst van plan om hier de posters, T-shirts en andere aandeken te plaatsen. Misschien zelfs de teksten die we schreven.

CoPro
1989
Aria voor de Paria
1993
Kopzorgen
1998
De Aanklacht
1990
Met Ware Doodsverachting
1994
Kantje Boord
1999
De Wanorde
1992
Rake Klappen
1996
Zand erover
2002

Terug naar de site van Jaap van der Heijden.