Etienne Blaas & Jaap van der Heijden
Feest op zaterdag 24 november!
Op zaterdag 24 november vieren wij beiden onze 50ste verjaardag graag samen met jullie. Jullie zijn met kinderen (of alleen) welkom op onze feestdag in Fort aan de Klop. We hebben overdag allerlei leuke workshops voor jullie. Aansluitend een winter barbeque en feestavond!
Familiedag
Net als onze voorgaande feesten die we samen vierden, gaan we met onze (eigen) tijd mee. Stond het 30gers feest nog in het thema van films met enorme posters aan de wand en tv schermen met video promotie materiaal (de biosband!). Op ons 35 jaar feest deed iedereen enthousiast mee met de karaoke set die we hadden gehuurd (tot de kantinedames het licht aandeden). Ons 40 jarig feest stond in het teken van onze midlife crises: men in black (toch ook weer een verwijzing naar een leuke film serie). Nu zijn we de ware familie man geworden. Noem het saai maar onze kinderen staan inmiddels op plek 1, daarachter onze vrouwen en vlak daar weer achter jullie natuurlijk...

Dus deze editie geen oorverdovende feestavond maar een gezellige familiedag.
Fort aan de Klop
Het Fort aan de Klop is de ideale locatie om dit alles samen te kunnen vieren. Vanaf 14 uur zijn jullie al welkom. We zijn nog druk bezig om het programma te vullen maar het gaat zeker een leuke dag worden. Naast koffie/thee en gebak gaan we actief meedoen met workshops (of vol bewondering aanmoedigen). De kok van Fort een de Klop zorgt voor een heerlijke winter barbecue. Maar denk niet dat er alleen vlees is, ook zijn er heerlijke vegetarische hapjes verkrijgbaar. In de avond is het wachthuis ons domein met spelletjes, een kahootquiz en Rataplan. Jaap zijn band daagt je uit mee te zingen en mee te spelen!
Programma (in wording)
14 uur ontvangst met koffie/thee en gebak
15 uur workshop Acrobatische Rock 'n' Roll
16 uur workshop Improvisatie Theater
17 uur Speurtocht de Hollandse Waterlinie
18 uur Winter barbecue
19 uur Kahoot quiz 50gers (voor iedereen)
20 uur Karaoken en spelen met Rataplan
23 uur Einde feest

Cadeautip: een financiele bijdrage voor dit gezellige feest! We zullen een goed herkenbare pot op de bar zetten.
Kom je / Komen jullie?
We willen heel graag van tevoren weten of je / jullie komen. Fort aan de Klop is een fantastische locatie maar daar zit (voor ons) een prijskaartje aan. Geef daarom op welke onderdelen je meedoet!

Voor ons gemak delen we de dag in 3 blokken:

Blok 1: ontvangst en de workshops
Blok 2: de winter barbecue
Blok 3: de kahoot quiz en feestavond
Geef aan of je kunt komen (of niet)!